marți, 1 aprilie 2014

Vine vara, bine-mi pare - rezolutii de frumusete. Pentru ca vara asta sa nu ne simtim bine doar in corpul nostru...ci in pielea noastra (I)

Postat de catre Skin79 Romania la 04:00

            
Se simte că a început numaratoarea inversă până când ne vom afișa corpurile tonifiate pe plajă și ne vom bucura de razele soarelui și apa mării. Sălile de fitness sunt din ce în ce mai pline si determinarea e mai mare având în perspectivă sezonul estival. 

Dar ce ar trebui să facem pentru tenul nostru?

Specialiștii SKIN79® iti spun care ar trebui sa fie rezolutiile in privinta ingrijirii tenului nostru, pentru a ne putea bucura de o piele frumoasa, uniforma, fresh, pe care sa nu fie nevoie sa o "camuflam" chiar si pe plaja.

Adela, Medic Dermatolog
Nu uitati de SPF: "Din ce in ce mai multe paciente se confrunta cu aparitia petelor solare si ridurilor premature. Chiar daca soarele nu este vizibil pe cer, asta nu inseamna ca nu trebuie sa folosim o crema cu factor de protectie care sa previna efectele cutanate negative ale radiatiilor UV. Mentine-ti tenul tanar si sanatos utilizand un produs cu min. 25SPF potrivit tipului tau de ten. Putem profita acum de solutia multifunctionala rapida de la SKIN79, BB Cream all in one cu SPF25-50, cu cate o varianta pentru fiecare tip de ten. In sfarsit avem o alternativa sanatoasa la utilizarea fondului de ten."

                                                                                                                               Maria, Make-up Artist
Nu adormi fara sa te demachiezi: "Pe parcursul activitatii mele ca si Make-up Artist, am vazut ce inseamna sa lucrezi pe un ten al unei cliente care are un ritual de frumusete pe care il respecta si nici in ruptul capului nu ar merge la culcare fara sa-si demachieze fata si gatul. Cu toata indemanarea mea, nu as putea face ca acelasi machiaj sa arate la fel de bine pe un ten neingrijit. Poate scapam cu a 'uita' sa ne aplicam o crema hidratanta din cand in cand, dar niciodata nu exista o scuza pentru a adormi fara a te demachia. 

Curata-ti periile: "Daca 'uitam' sa ne curatam periile de machiaj sau beauty blender-ul, e ca si cum invitam infectiile sau iritarea tenului. Ideal ar fi ca periile sa le curatam dupa fiecare utilizare sau macar o data pe saptamana cu un produs special."

                                                                                                          Olimpia, Manager Clinica Estetica
Ingrijire speciala pentru zona ochilor: "Pielea din jurul ochilor este mult mai fina si delicata decat restul ochilor, deci este important sa ii acordam o atentie si ingrijire speciala. In general la noi din pacate se ajunge de abia in faza in care clientele necesita tratament. Niciodata nu e prea devreme sau tarziu sa incepem a utiliza un contur de ochi pentru a lupta impotriva semnelor de imbatranire, a ridurilor fine si de expresie. Nu asumati gresit ca un gel contur ochi este un produs pentru o doamna in varsta. Intotdeauna este mai bine sa previi pentru a nu ajunge sa regreti mai tarziu. Dupa varsta de 20 de ani, puteti folosi cu incredere produse anti-aging destinate tipului dvs. de ten. Dupa varsta de 40 de ani in schimb se poate proceda la utilizarea produselor lifting."

Ioana, Farmacist
Primavara este recomandat sa acordam o atentie speciala tenului nostru: "Ofera-i tenului tau vitaminele de care are nevoie. Cauta produsele ce contin vitamina C si ofera-i tenului tau niste cure cu serumuri anti-rid. Atat eu, cat si colegele si prietenele mele recomandam cu incredere setul de serumuri New Turn Therapy cu vitamina C, Colagen si aminoacizi pentru uz extern. Acestea, impreuna cu niste suplimente care sa va ofere un aport bun de Zinc, Cupru si vitaminele C, B2 si B7, pot face minuni in pregatirea tenului dvs. pentru sezonul de vara 2014."

Ramaneti aproape pentru partea a 2-a, in care alti specialisti ne vor sfatui in legatura cu lucrurile pecare e bine sa le facem sau, din contra, sunt de evitat pentru a avea un ten luminos, plin de stalucire.

0 Click pentru comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariu

 

Blog Copyright © 2012 Design by SKIN79® Blogger Template | Lider mondial in vanzarea de BB Creams. | SKIN79, un lux accesibil pentru tenul tau sensibil! Cosmetice de lux cu ingrediente naturale, fara parabeni.