miercuri, 14 mai 2014

Postat de catre Skin79 Romania la 21:38

Datorita feedback-ului extraordinar primit de la clientele SKIN79 care folosesc gama SYN-ake cuprinzand Serum + Crema + Fond de ten BB Cream  SPF 45, revenim cu un articol care sa prezinte pe scurt beneficiile oferite de aceasta formula.
Importanta folosirii unui serum este dovedita de eficacitatea lor, rezultatele obtinute fiind net superioare folosirii numai a unei creme. Crema si serumul vor actiona intotdeauna sinergic pentru efecte notabile.

Serumurile contin ingrediente active, vitamine și antioxidanți, care sunt formulate cu molecule mai mici, astfel încât să poată pătrunde mai adânc în piele. Ele sunt concepute pentru a penetra si trata diverse afectiuni ale pielii cum ar fi lipsa de fermitate, deshidratarea, petele pigmentare, ridurile, cuperoza.
Gama SYN-ake, denumita Botox-ul fara injectie este un patent revolutionar ce contine peptida similara peptidei veninului de vipera Temple, Crema si serumul SYN-ake sunt aliatul tau impotriva ridurilor fiind formulate special sa actioneze impreuna asupra muschilor fetei pentru a diminua ridurile si a obtine un efect de lifting.

SYN-ake are capacitatea de a reduce ridurile prin inhibarea contractiilor musculare. Actioneaza asupra membranei postsinaptice fiind un antagonist reversibil al "mnAChR". Pe masura ce receptorii acestuia sunt blocati, canalul ionic este inchis, Na+ nu este eliberat si "muschii" stau relaxati. In testele clinice marimea ridurilor este redusa pina la -52% dupa 28 de zile de aplicare. 
 Cele mai bune efecte se obtin la ridurile de expresie. Date despre formula  SYN-AKE® pot fi gasite si pe site-ul producatorului Pentapharm.

Va invitam sa cumparati Serumul, Crema si mastile SYN-ake pentru a preveni sau remedia ridurile deja aparute ! 
Produsele SKIN79 va vor convinge de calitatea lor din primele zile de aplicare si va veti alatura clientelor care au postat review-uri pozitive pe website-ul oficial SKIN79 in dreptul acestor produse.

0 Click pentru comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariu

 

Blog Copyright © 2012 Design by SKIN79® Blogger Template | Lider mondial in vanzarea de BB Creams. | SKIN79, un lux accesibil pentru tenul tau sensibil! Cosmetice de lux cu ingrediente naturale, fara parabeni.