luni, 21 aprilie 2014

Gama cu extract de secretie de melc, o formula inovatoare cu functie duala Anti-rid si Anti-pete

Postat de catre Skin79 Romania la 16:14



SNAIL NUTRITION SKIN79 este singura gama completa de tratament în concentratie mare de extract de secretie de melc si cu formula stabila, fiind cunoscut faptul ca acest extract este instabil in multe din cremele de acest gen de pe piata.

- Toner  concentratie 30%

- Serum  concentratie 93%

- Crema de noapte  concentratie 75 %

- Crema de zi concentratie 30%

- Masca anatomica profesionala


In formula complexa, in afara de extractul de secretie de melc in concentratie mare, sunt inglobate si proteine naturale, vitamine si ingrediente de top in lupta impotriva ridurilor si petelor, al caror rol este de a stimula productia de colagen si refacere a fibrelor de elastina, crescand astfel elasticitatea pielii, precum si reglarea melaninei : adenozina, niacinamida, unt de Shea, ulei de macadamia, extract de Linaria Japonica, Portulaca Oleraceea, musetel, primula si aloe vera. Extractul de Hamamelis ( witch hazel ) contine antioxidanti  si flavonoide precum Quercitina care anihileaza acneea si escarele lasate de aceasta.

SNAIL NUTRITION SKIN79 acționeaza pe trei mecanisme-cheie de longevitate a pielii, avand functie duala Anti-rid si Anti-pete :
  • Se păstrează compoziția membranei celulare, procesele responsabile de imbatranirea naturala a pielii sunt încetinite iar productia de colagen stimulata
  • Crește potențialul de regenerare a celulelor epidermice, pielea fiind revitalizata, hidratata si catifelata
  • Controlează supraproductia de melanina, inlaturand cu eficienta maxima petele pogmentare cauzate de acnee, expunere la soare sau dezechilibru hormonal dupa perioada de graviditate
  • Se întârzie intrarea în senescență a celulelor prin menținerea de-a lungul intregii zile a unui număr tot mai mare de celule tinere și active în piele care mentin hidratarea in tesuturi
Construieste-ti un ritual complet anti-rid SNAIL NUTRITION cu extract de secretie de melc si vei vedea rezultate chiar dupa prima saptamana de aplicare !




0 Click pentru comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariu

 

Blog Copyright © 2012 Design by SKIN79® Blogger Template | Lider mondial in vanzarea de BB Creams. | SKIN79, un lux accesibil pentru tenul tau sensibil! Cosmetice de lux cu ingrediente naturale, fara parabeni.