luni, 21 aprilie 2014

SYN-AKE SKIN79 faimoasa crema cu peptida similara veninului de vipera cu efect Botox

Postat de catre Skin79 Romania la 17:26



SYN-AKE SKIN79
Milioane de femei din întreaga lume au fost cucerite de eficacitatea acestui produs de îngrijire a pielii, denumit SYN-AKE care mimeaza efectul Botox prin peptida conținută și similară Waglerin 1 din veninul viperei Asian Temple. Această peptidă acționează prin reducerea contracției celulelor epidermei, conducând la un efect miraculos asupra ridurilor. 

Este o formulă anti-ageing care NU conține parabeni, patentată și premiată la Salonul de Invenții de la Geneva 2006, demonstrându-se efectele de diminuare a ridurilor într-o perioada scurtă de timp cu pana la 52% și de lifting cu pana la 82% din primele  5-6 săptămâni de aplicare consecventă a SERUMULUI și CREMEI SYN-AKE. Acestea acționează sinergic, serumul în profunzime, iar crema în straturile superficiale ale epidermei.
SYN-AKE  SKIN79  acționeaza pe trei mecanisme-cheie de longevitate a pielii:
·   Peptida matriceala stimulează activitatea celulară, acționând pentru oxigenare, restructurare și refacere, având ca rezultat un extrem de puternic efect de lifting și anti-rid
·  Stimulează gena longevitate care este responsabilă pentru sinteza unei proteine ​​anti-inflamatoare
· Acesta combate spirala de imuno-ageing

Nu mai aștepta. Spune NU ridurilor și îmbătrânirii ! 



0 Click pentru comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariu

 

Blog Copyright © 2012 Design by SKIN79® Blogger Template | Lider mondial in vanzarea de BB Creams. | SKIN79, un lux accesibil pentru tenul tau sensibil! Cosmetice de lux cu ingrediente naturale, fara parabeni.