miercuri, 9 aprilie 2014

De Ce Să Folosești Un Serum?

Postat de catre Skin79 Romania la 16:33


Serumurile, deși nu sunt o noutate pe zona de îngrijire a tenului, au câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultimii ani. 

Chiar și asa, multe din femei nu sunt sigure de avantajele utilizării unui serum

Serum Wrinkletox Colagen 30 ml, SKIN79


Ce este un serum? 

Serumurile sunt produse de skin care cu o concentrație mare de ingredienți activi. Aceste ingrediente pot fi Colagenul (pentru reducerea vizibilă a ridurilor si liniilor fine), Vitamina C (pentru luminozitate și unifomizarea tenului - atenuarea pistruilor, petelor solare, de graviditate sau datorate înaintării in vârstă) și Acidul Hialuronic  (pentru creșterea elasticitații tenului). 

Care este diferența dintre un serum și o cremă de față?

Cremele de zi sunt concepute pentru a menține tenul hidratat, îmbunătațind bariera naturală protectoare a tenului față de factorii externi. Serumurile sunt formulate pentru a pentra în straturile profunde ale pielii pentru a furniza ingrediente cheie.  
                         

Cum funcționeaza un serum?

Moleculele dintr-un serum sunt mai mici decât ale unei creme hidratante. Asta înseamnă că serumul poate depune ingredientele mai adânc în ten.  Crema și serumul funcționează sinergic, completându-se reciproc - crema acționeaza la suprafață și serumul pătrunde în straturile profunde ale dermei. 

De ce ar trebui să utilizez un serum?


Dacă simți că produsele de îngrijire a feței pe care le folosești la acest moment nu te mai satisfac, poate ar fi cazul să adaugi un serum în ritualul tău de frumusețe. Diferența va fi cu siguranță remarcabilă, atâta timp cât serumul este folosit corect și cu consecvență.

Cum se aplică un serum?


                 1. DEMACHIANT - 2. TONER - 3. SERUM - 4. BB CREAM (CREMA DE ZI)/ CREMA NOAPTE

Serumul se aplică după curățare și tonifiere, dar înaintea cremei. Așa cum procedăm și cu un cleanser si cu o crema hidratantă, nu uita să incluzi și aplicarea pe gât și decolteu a serumului în ritualul tău de beauty.

Aplicați 4-5 picături prin tapotare ușoară până când serumul intra în piele. Tenul va absorbi doar cantitatea de produs de care are nevoie. Prin urmare aplicând în exces nu facem decât să irosim produs. Așteptați câteva minute pentru a utiliza și crema hidratantă. 

Cât de repede voi vedea rezultate?

Cu unele serumuri se pot observa și rezultate imediate. În general, eficiența unui produs cosmetic de acest gen este vizibilă după 4 saptamani de utilizare susținută (in fiecare zi înaintea aplicării cremei de zi/ BB Cremei și înaintea cremei de noapte). De acum incolo serumul va deveni cu siguranță indispensabil in ritualul tău zilnic de înfrumusețare.   

                                  Once you use a SERUM, you never go back!
Set 3 serumuri Colagen, Vitamina C, Aminoacizi 3 x 30 ml, 156 lei
CEA MAI BUNA OFERTA DE PE PIATA RAPORT CALITATE-PRET



0 Click pentru comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariu

 

Blog Copyright © 2012 Design by SKIN79® Blogger Template | Lider mondial in vanzarea de BB Creams. | SKIN79, un lux accesibil pentru tenul tau sensibil! Cosmetice de lux cu ingrediente naturale, fara parabeni.